Інтер – Динамо Київ / Гра в одні ворота: чому Інтер розтрощив Динамо / У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли.

Інтер – Динамо Київ / Гра в одні ворота: чому Інтер розтрощив Динамо / У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли.. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Київське динамо розгромно програло чемпіону італії інтеру (0:3) в товариському матчі, який проходив у монці. У товариському матчі київське динамо з розгромним рахунком програв міланському інтеру. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото:

Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Матч закінчився перемогою інтера з рахунком 3:0. Бущан (бойко, 46), сирота (шабанов, 84), ендзьора, забарний (тимчик, 65), сидорчук (андрієвський, 65). Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо.

Ляшко: Я - фанат "Динамо" (Київ) із шестирічного віку ...
Ляшко: Я - фанат "Динамо" (Київ) із шестирічного віку ... from gordonua.com
Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Київське динамо провело контрольний матч із чинним чемпіоном італії міланським інтером. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Сервіс результатів команди інтер працює в режимі реального часу і оновлюється автоматично. Бущан (бойко, 46), сирота (шабанов, 84), ендзьора, забарний (тимчик, 65), сидорчук (андрієвський, 65). Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо.

Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо.

Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Для міланців це був заключний поєдинок у. Матч закінчився перемогою інтера з рахунком 3:0. У товариському матчі київське динамо з розгромним рахунком програв міланському інтеру. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Київське динамо провело контрольний матч із чинним чемпіоном італії міланським інтером. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Київське динамо розгромно програло чемпіону італії інтеру (0:3) в товариському матчі, який проходив у монці. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Сервіс результатів команди інтер працює в режимі реального часу і оновлюється автоматично. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі.

«інтер» без проблем переграє київське «динамо». Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли.

Мануель Пеллегріні vs «Динамо» Київ | 19-27
Мануель Пеллегріні vs «Динамо» Київ | 19-27 from cc.1927.kiev.ua
Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Матч закінчився перемогою інтера з рахунком 3:0. Для міланців це був заключний поєдинок у. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3.

Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії.

У товариському матчі київське динамо з розгромним рахунком програв міланському інтеру. Для міланців це був заключний поєдинок у. Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. «інтер» без проблем переграє київське «динамо». Київське динамо розгромно програло чемпіону італії інтеру (0:3) в товариському матчі, який проходив у монці. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Київське динамо провело контрольний матч із чинним чемпіоном італії міланським інтером. Сервіс результатів команди інтер працює в режимі реального часу і оновлюється автоматично. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Бущан (бойко, 46), сирота (шабанов, 84), ендзьора, забарний (тимчик, 65), сидорчук (андрієвський, 65). Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Матч закінчився перемогою інтера з рахунком 3:0. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії.

Сервіс результатів команди інтер працює в режимі реального часу і оновлюється автоматично. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. «інтер» без проблем переграє київське «динамо». Київське динамо провело контрольний матч із чинним чемпіоном італії міланським інтером. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото:

Шапка ФК «Динамо» Київ MH834109TRY | New Balance
Шапка ФК «Динамо» Київ MH834109TRY | New Balance from media.newbalance.ua
Для міланців це був заключний поєдинок у. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Київське динамо провело контрольний матч із чинним чемпіоном італії міланським інтером. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. У товариському матчі київське динамо з розгромним рахунком програв міланському інтеру.

Для міланців це був заключний поєдинок у.

Київське динамо розгромно програло з рахунком 0:3 міланському інтеру в товариському матчі. Динамо та інтер чотири рази зустрічалися в офіційних матчах. У 2003 році інтер переміг киян вдома у лізі чемпіонів (2:1), а в києві зіграли. Київське 'динамо' програло в товариському матчі міланському 'інтеру', який в минулому році виграв чемпіонат італії. Інтер у товариському поєдинку розгромив київське динамо. Київське динамо зазнало розгромної поразки від міланського інтера в товариському матчі. Матч закінчився перемогою інтера з рахунком 3:0. У товариському матчі київське динамо з розгромним рахунком програв міланському інтеру. Київське динамо розгромно програло чемпіону італії інтеру (0:3) в товариському матчі, який проходив у монці. Сервіс результатів команди інтер працює в режимі реального часу і оновлюється автоматично. Поєдинок проходив у монці на стадіоні бріантео і завершився з рахунком 0:3. Інтер забив у ворота динамо три м'ячі (фото: Бущан (бойко, 46), сирота (шабанов, 84), ендзьора, забарний (тимчик, 65), сидорчук (андрієвський, 65).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama